Easy Underwear

Den sorte single

59,00 kr.

Den sorte single

Behagelige sorte boxershorts

Disse sorte boxershorts er lavet specielt til dig. Til dig er ikke vil betale dyre-domme for logoer og print. De er lavet til dig der vil have billige underbukser. Til dig der ved at prisen ikke nødvendigvis er lig med kvalitet. Til lige præcis dig har vi lavet Easy Underwears sorte boxershorts.

Underbukserne er lavet i bomuld, med en smule stræk. De sorte boxershorts er i høj kvalitet, fantastisk pasform og lavet til at kunne bruges. Til at kunne blive vasket. Til at kunne blive tørret og brugt igen.

Så værsgo billige boxershorts i højkvalitet og øko-tex, så du undgår skadelige kemikaler. Og så endda leveret lige til døren.

Pssst – Du kan også få en 3 pak Sorte boxershorts

STR.
S
M
L
XL
EUR.
48
50
52
54
WAIST (CM)
84
88
92
96

Den hvide single

59,00 kr.

Den hvide single

Hvide underbukser i høj kvalitet – til en lav pris

Enkelte klassiske hvide underbukser til mænd. De er i høj kvalitet – en dejlig bomuld. Og så er de faktisk billige.

Billigt undertøj er desværre ofte blevet forvekslet med dårlig kvalitet. Ikke her! Hos Easy Underwear har vi fået produceret vores boxershorts med det formål - At bevise billigere stadig kan være lig med høj kvalitet.

Det er vi lykkedes med! Derfor kan vi med stor glæde, præsentere disse billige hvide boxershorts i høj kvalitet.

Har du set de sorte eller grå boxershorts?

STR.
S
M
L
XL
EUR.
48
50
52
54
WAIST (CM)
84
88
92
96

Den grå single

59,00 kr.

Den grå single

Grå tights - Farven der går til alt

Et par lækre bomulds underbukser i grå. Simpelt stilrent design. De går aldrig af mode, så køb dem, tag dem på med velbehag. Vask dem, og lig dem i skabet og glæd til at bruge dem igen. Forresten så har de grå boxershorts fået øko-tex mærket. På den måde kan vi alle være sikre på at der IKKE er brugt skadelige stoffer i produktionen.

Vælg imellem flere farver her

STR.
S
M
L
XL
EUR.
48
50
52
54
WAIST (CM)
84
88
92
96

Strømperne

99,00 kr.

Størrelse: 39-46

Farve: sort

Strømperne

Pakke med 6 par lækre sorte strømper til mænd og kvinder

Disse sorte strømper, er i høj kvalitet, bomuld og stræk, hvilket giver en god pasform samt høj slidstyrke.
Sorte strømper er det sikre valg, til alle outfits. Om end hvide tennisstrømper trender en gang imellem med et par års mellemrum - så er sorte sokker det sikre valg. Stilrene og tidsløse.

Vi får selv produceret vores strømper – på den måde kan vi garantere at vi kan tilbyde vores kunder strømper til fair priser. Vi har fundet det perfekte niveau mellem pris og kvalitet. Således er vi af den klare overbevisning, at man ikke får bedre sorte strømper til pengene andre steder. Vores strømper er øko-tex certificeret, ligesom alle andre produkter her i shoppen.

Med den selvsikkerhed omkring vores sorte strømper følger også et ansvar. Det betyder at vi altid har 100% tilfredshedsgaranti.

Strømperne er onesize (str. 38-46)

Den traditionelle - Sorte

149,00 kr.

Den traditionelle - Sorte

3 par lækre boxershorts

Dette er vores mest solgte varer. Forståeligt nok – for det er billige sorte boxers og kvaliteten på de sorte underbukser er uovertruffen. Fyld, med glæde for dig selv og økonomien, skuffen op med sorte boxershorts fra Easy Underwear. Pasformen er perfekt, benene er hverken for lange er korte, den bløde bomuld sørger for god komfort hele dagen og natten.

Selvom underbukserne er fantastiske, så anbefaler vi selvfølgelig at du vasker dem. Det kan du gøre sammen med resten af dit sorte tøj fra shoppen.

Alt vores tøj er øko-tex mærket. Det betyder at du kan være sikker på at der ikke er brugt skadelige kemiske stoffer under fremstillingen.

STR.
S
M
L
XL
EUR.
48
50
52
54
WAIST (CM)
84
88
92
96

Den traditionelle - Hvide

149,00 kr.

Den traditionelle - Hvide

3 par lækre hvide underbukser

Hvide underbukser er til den stilsikre mand. Måske det mest klassiske stykke beklædning i historien - om ikke andet så det mest klassiske undertøj.

Kvaliteten er høj til yderst fair priser! Men det har du vel allerede lagt mærke til? Prisen er sat på den måde, fordi det er den pris vi mener underbukser bør koste. Slip for at betale for et brand. Betal kun for kvalitet!

Psst. Undertøjet fås også på abonnement

STR.
S
M
L
XL
EUR.
48
50
52
54
WAIST (CM)
84
88
92
96

Den traditionelle - Grå

149,00 kr.

Den traditionelle - Grå

3 par lækre bomulds boxershorts

Det bliver ikke meget mere simpelt, køb 3 par kvalitets-underbukser og få dem med posten i løbet af et par dage. Vi har 100 procent tilfredshed garanti, dette kan vi gøre fordi vi har valgt en produktion med øko-tex, det betyder ingen skadelige stoffer. Samtidig har vi selv testet dem, det gør vi hver dag - de holder, de har en god pasform og så slipper vi ikke uden om at der er svært at finde boxershorts online eller offline til samme pris. I hvert fald ikke i samme kvalitet - det tør vi godt love.

STR.
S
M
L
XL
EUR.
48
50
52
54
WAIST (CM)
84
88
92
96

Den traditionelle - Mix

149,00 kr.

Den traditionelle - Mix

Perfekt til dig med en trist undertøjsskuffe, få 3 lækre par underbukser, 1 sort, 1 grå og 1 hvid

De er lavet i lækker blød bomuld. Designet er enkelt, som det bør være. Prisen er fair som den bør være. Et godt match hvis vi selv skal sige det. Pasformen er noget for sig selv, hemmeligheden er den smule stræk der er i underbukserne, den sikre at de ikke bliver løse i benene – men sidder godt på kroppen og er det bløde inderste lag, som du skal have på så mange timer hver dag.

Der er ikke så mange dikkedarer, hverken på prisen eller på underbukserne – så Værsgo!

STR.
S
M
L
XL
EUR.
48
50
52
54
WAIST (CM)
84
88
92
96

Strømpen

19,00 kr.

Størrelse: 39-46

Farve: sort

Strømpen

1 sort strømpe i topkvalitet.

Strømpen består af:

  • 80% bomuld
  • 15% polyester
  • 5% elastan

Dette giver Dem en dejlig blød strømpe, som tilpasser sig foden.

Strømpen er one-size (str. 39 - 46)

Vaskeråd:
Strømpen vaskes ved 60 grader med andet sort eller mørkt tøj.

Den sorte AO tee

200,00 kr.

Den sorte AO tee

Kul sort bomulds T-shirt til mænd i alle aldre!

Grunden til at vi kan skrive at denne basis T-shirt er til mænd af alle aldre, skal findes i pasformen. T-shirten er lavet sådan, at den hverken strammer eller sidder som et telt.

Nogle af vores kunder bruger den som T-shirt til cowboybukser eller shorts, andre kalder den sågar undertrøje med ærmer.

For de benytter den til hverdag, som en tanktop under skjorten eller strik trøjen - og det er faktisk det denne AO tee er skabt til - derfor er den let og tynd i kvaliteten. 

Vi anbefaler at gå sommeren i møde med et fornuftigt udvalg af basis T-shirts. Denne her er vores favorit – så mon ikke den kan blive din også?

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
96
102
108
114
LÆNGDE
72
74
76
78
ÆRMELÆNGDE
17,5
19
20,5
22

Den grå AO tee

200,00 kr.

Den grå AO tee

Grå A.O. CMS Basis tee

Kvaliteten og komforten i denne grå herre T-shirt skal findes i materialerne. T-shirten er lavet i blød light weight bomuld. Det betyder at T-shirten er let og lækker i selv sig en varm sommerdag. Samtidig er den perfekt under skjorten som det inderste lag der skal beskytte imod svedpletter og kulde - alt efter sæson. Det betyder altså at denne kvalitets T-shirt har sin ret, lige meget om det er sommer eller vinter.

Vi ønsker kun at forhandle det tøj, som man altid kigger efter i skabet og håber er rent. Sådan en er denne grå T-shirt fra AO CMS. Glæd dig til at bruge den – du kan få den leveret lige til døren!

Vil du finde andre billige undertrøjer, T-shirts, boxers eller strømper til din garderobe, kig her

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
96
102
108
114
LÆNGDE
72
74
76
78
ÆRMELÆNGDE
17,5
19
20,5
22

Den hvide AO tee

200,00 kr.

Den hvide AO tee

En hvid basis T-shirt til mænd fra A.O. CMS

Denne hvide T-shirt til mænd behøves vel ikke en nærmere introduktion? Hvid, oser af overskud, eksklusivitet og samtidig ser det godt ud på alle mænd. Den er også behagelig at have på, den tynde bløde bomuld gør at huden kan ånde, og at sveden bliver transporteret væk fra kroppen. Pasformen er nøje udvalgt, så den hverken er for løs eller for stram. Den er lige som den skal være - Perfekt!

Brug T-shirten med dine jeans, indeunder din skjorte eller for sig selv på en varm sommerdag.

Det er vigtigt at vide at denne AO tee er skabt til at være enkelt og behagelig: Det betyder at den er eksrem tynd og let sådan at man kan være aktiv, svede, løbe og grine uden at den er ubehagelig at have på.

Psst. - Hvide boxershorts her, så har du et sæt?

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
96
102
108
114
LÆNGDE
72
74
76
78
ÆRMELÆNGDE
17,5
19
20,5
22

Den navy AO tee

200,00 kr.

Den navy AO tee

A.O. CMS Basis tee i Navy

Brug T-shirten med dine jeans, indenunder din skjorte eller for sig selv på en varm sommerdag. En lightweight t-shirt, der er så behagelig at have på, at det bliver din nye ynglings basic shirt.

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
96
102
108
114
LÆNGDE
72
74
76
78
ÆRMELÆNGDE
17,5
19
20,5
22

Den sorte langærmede AO tee

249,00 kr.

Den sorte langærmede AO tee

Plain sort langærmet tee til herre

Denne sorte T-shirt med lange ærmer er ny i vores sortiment. Den er her for at dække, dem der elsker AO’s T-shirts behov i en lidt koldere tid.

Hvis ikke du kender AO CMS, så er de garant for at levere produkter i en fin tynd bomuld med stort fokus på komfort. Alt hvad de laver og alt hvad du finder i vores butik er øko-tex certificeret.

Se hele udvalget af basics her

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
96
102
108
114
LNGDE
72
74
76
78
RMELNGDE
17,5
19
20,5
22

Den hvide langærmede AO tee

249,00 kr.

Den hvide langærmede AO tee

Basis T-shirt med lange ærmer til mænd

Vi er glade for at kunne præsentere langærmede T-shirts fra svenske AO CMS. Det er den bomulds kvalitet du kender fra de kortærmede – og pasformen er ikke for stram og ikke for løs – perfekt.

A.O. CMS er et svensk brand, som har samme kerneværdier som vi har. Altså er der fokus på kvalitet, pasform og værdi for pengene.

Pssst – den fås også i sort lige her

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
96
102
108
114
LNGDE
72
74
76
78
RMELNGDE
17,5
19
20,5
22

Den sorte AO undertrøje

160,00 kr.

Den sorte AO undertrøje

Simpel sort basis herre undertrøje

Nogle kalder dem undertrøje andre tank top. Det er ikke vigtigt – det vigtigste er kvaliteten! Den skal kunne holde til at blive brugt, svedt i og vasket. Det kan denne lækre bomulds undertrøje fra A.O CMS. Selvom den er lækker og blød så er den ikke til at slide op, hvis den bliver behandlet ordentlig - du behandler den ordentlig ved at vaske den med andet sort tøj.

Vi sender alle hverdage – så få den sendt lige til døren.

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
74
80
86
92
LÆNGDE
56
58
60
62

Den hvide AO undertrøje

160,00 kr.

Den hvide AO undertrøje

Basis herreundertrøje til mænd

Undertrøjen, en klassiker! Denne tanktop er hvid. Den har en fantastisk pasform, den bløde bomuld sidder perfekt på kroppen og holder faconen.

A.O. CMS er et high-end brand der udelukkende fokuserer på basis garderoben. Det er dog kun kvaliteten der er high-end. Prisen er ikke - Den er dejlig billig.

Så køb vores yndlingsundertrøje lige her!

Vidste du at du får fri fragt ved køb over 499,-? – så skynd dig at shoppe mere lækkert basis tøj her

STR.
S
M
L
XL
BRYST BREDDE
74
80
86
92
LÆNGDE
56
58
60
62