Abonnementsbetingelser

Reklamation

Easy Underwear kontrollerer altid boxershorts og strømper inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition foretrækker vi, at De tager kontakt til os på info@easy-underwear.dk, så behandler vi sagen og vender tilbage samme dag (hvis vi modtager din mail inden kl. 17). Ved fejl vil de modtage et returneringsnummer, som returneres sammen med deres boxershorts eller strømper.
Når De handler hos Easy Underwear har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at De enten kan få Deres boxershorts eller strømper ombyttet eller få pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af deres boxershorts eller strømper eller anden skadeforvoldende adfærd. Print med vaskeanvisning i boxershorts må forventes at blive slidt af med tiden, og derfor vil en sådan reklamation ikke blive set som berettiget. Varer der returneres med reklamation, vil have en behandlingstid på 7 hverdage, hvorefter De modtager nye varer eller det betalte beløb vil blive krediteret. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.
De skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at De har opdaget manglen ved deres boxershorts  eller strømper. Hvis De reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer Easy Underwear naturligvis dine fragtomkostninger.

Når De returnerer boxershorts eller strømper bedes De oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Easy Underwear modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at de modtagne boxershorts eller strømper altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale Deres fragtomkostninger.

Returret (fortrydelsesret)

Skulle de mod forventning fortryde købet af boxershorts eller strømper, kan enhver vare returneres indenfor 30 dage fra den dato De har modtaget varen. Hvis De fortryder Deres køb hos Easy Underwear, skal De returnere de købte boxershorts eller strømper i samme stand og mængde, som da de modtog disse. Dette betyder at varen/varerne skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat og varen/varerne må ikke være vasket. Fortrydelsesretten på dine boxershorts eller strømper bortfalder derfor, hvis De bruger varen/varerne på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Købesummen af dit køb af boxershorts eller strømper bliver tilbageført til din konto indenfor 7 hverdage, fra vi har modtaget Deres boxershorts eller strømper.

Returvarer og reklamationer af boxershorts eller strømper bedes sendt til følgende adresse:
Easy Underwear
c/o A-Mail
Sadelmagervej 27
7100 Vejle
Danmark

Prøvepakker

Prøvepakken kan kun bestilles én gang pr. hustand eller pr. bruger til en normalpris på 49 kr. Her tages forbehold for eventuelle kampagner eller tilbud. Foretages der flere bestillinger af en prøvepakke, koster den herefter 113 kr. pr. stk. inkl. fragt til nærmeste pakkeboks.

Betaling af boxershorts/strømper

Easy Underwear tager Dankort og de fleste gængse kreditkort. Hos Easy Underwear er det gratis at bruge Dankort og Visa-Dankort, mens øvrige kort pålægges et gebyr svarende til det banken (NETS) pålægger os. Leveringsomkostningerne er altid de samme når De køber boxershorts og strømper hos Easy Underwear i form af 35 kr. Vælger de at købe for over 499 kr., betaler Easy Underwear dine fragtomkostninger.

Hos Easy Underwear vil vi altid snakke med dem om boxershorts og strømper

Hvis De skulle have yderligere spørgsmål angående boxershorts og strømper eller andet, kan De få svar på det meste ved, at kontakte Kundeservice øverst på denne side. Mail info@easy-underwear.dk eller tlf. (+45) 42 63 44 71. Vi beder Dem have dit ordrenummer ved hånden.
I første omgang modtager vi helst mail, gerne med telefon nr.,  så vi kan ringe dem op hurtigst muligt.
Vi håber på forståelse for, at vi ikke er på telefonen 24/7 – men det er alt sammen for at kunne presse priserne i bund.
De skal være fyldt 15 år for at handle hos Easy Underwear.

Ændring af betalingsoplysninger på Deres abonnement 

Såfremt De får nyt betalingskort eller De under andre omstændigheder ændrer betalingsoplysninger, er det vigtigt at De går ind på deres profil og ændre Deres oplysninger. Hvis De ikke ændrer dine oplysninger, vil Easy Underwear ikke have mulighed for, at trække betaling for Deres boxershorts og strømper, og De vil dermed ingen varer modtage. Hvis De er i tvivl er De meget velkommen til, at kontakte os på info@easy-underwear.dk

Hvornår vil min abonnementsbetaling blive trukket?

Betaling for Deres abonnement vil blive trukket så snart Easy Underwear har afsendt dine boxershorts og strømper. De vil i forbindelse med at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb og hvor mange boxershorts og strømper, vi har sendt af sted til Dem. Beløbet, der bliver trukket, vil være det beløb, der matcher den abonnementsløsning De har bestilt. Pengene bliver trukket den dag, Deres boxershorts og strømper bliver afsendt jf. den dato, De har oprettet Deres abonnement og det interval de har valgt. Deres boxershorts og strømper vil altid blive sendt den først hverdag efter Deres bestilling. Dette vil også være gældende for deres fremtidige modtagelser af boxershorts og strømper.

 

Opsigelse af abonnement

Opsigelsen af Deres abonnement på boxershorts og strømper skal være foretaget senest 14 dage før din næste levering. Modtager vi Deres opsigelse senere, vil opsigelsen først være gyldig efter næste levering. Opsigelse sker ved, at de går ind under ”Min Konto” på easy-underwear.dk. Her har De mulighed for, at ændre og opsige Deres abonnement. De kan også sende en e-mail til info@easy-underwear.dk, hvor De i emnefeltet skriver ”Opsigelse af abonnement”, og i mailen skriver De deres fulde navn og brugernavn.

Ændringer af betingelserne abonnement?

Ændringer af denne aftale til deres fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af easy-underwear.dk foretages uden forudgående varsel til kunden. Ændringer af denne aftale til ugunst for dem, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles dem med et varsel på 30 dage. De har ret til at opsige aftalen med et varsel på minimum 14 dage med virkning fra det tidspunkt, hvor ændringerne træder i kraft.

De skal være fyldt 18 år for at oprette et abonnement Easy Underwear. Er de under 18 skal Easy Underwear have samtykke fra Deres forældre.