Kvalitet

Alt på easy-underwear.dk er ØKO-TEX certificeret

Øko-Tex stiller skrappe krav til indholdet af kemiske stoffer i tekstiler, disse produkter er testet i laboratorier for at sikre, at der ikke er anvendt sundhedsskadelige stoffer i de produkter du skal gå med på din krop hver dag. Alle Easy Underwear produkter og AO CMS produkter er produceret af Øko-Tex certificerede leverandører og det sikre at du ikke køber beklædning der er skadelig for din krop og din sundhed.

Tiltro til tekstiler - Øko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og sikre dig som forbruger at det produkt du køber er testet og godkendt iht. de krav, som den internationale Øko-Tex forening har stillet - læs mere her.

Kvalitet på Easy-Underwear boxershorts og strømper

Hvordan sikrer vi, at du får den bedste kvalitet på dine boxershorts og/eller strømper uden undtagelser?

Hos Easy-Underwear er kvalitet og kundeservice de to højeste prioriteter og vi sætter derfor dig som kunde i højsæde. Vi sikrer kvaliteten på både alle produkter herunder blandt andet vores Easy Underwear boxershorts og strømper, ved at have et tæt samarbejde med vores agent, som har til opgave at kvalitetssikre alle boxershorts og strømper under produktion.

Svenske AO CMS bygger på værdier vi kan stå inde for

Med AO CMS basis produkter er hovedfokus, at skabe produkter der skal være din tro følgesvend i mange år. Pasformen er perfekt og kombinationen af bomuld og lycra sikrer at f.eks. dine hipster sidder præcis som de skal hver gang. T-shirten fra AO CMS er lavet af 100% bomuld og er af en letvægtsbomuld, der gør at den falder perfekt på kroppen selv efter utallige vaske. Det samme gælder for tanktoppen og camisolen der er lavet til at kunne udholde utallige vasket. Alt AO CMS er Øko-Tex certificeret, hvilket sikrer dig at der ingen skadelige stoffer er i dine produkter.

Kvalitetssikring af boxershorts og strømper

Easy-Underwear's valg af leverandører i fokus. Selvom vi vil tilbyde billige boxershorts og strømper, bruger vi kun de bedste leverandører, som også leverer boxershorts samt strømper til andre store brands verden over. På denne måde sikre vi hos Easy-Underwear også, at arbejdsforholdene er i orden så vi kan dække et behov uden, at det er på bekostning af andre. Da vi har afskåret alle tænkelige mellemled, kan vi levere samme/bedre kvalitet på vores boxershorts og strømper end vores konkurrenter dog til en billigere pris.