Om os

Easy Underwear – ”lige-ud-af-posen” når det gælder boxershorts og strømper

Boxershorts, tights eller bare underbusker – kært barn har mange navne og mange priser. Easy Underwear er no bullshit undertøj - stærk kvalitet og rene linjer.

Visionen bag Easy Underwear's er, at levere Danmarks billigste boxershorts og strømper - men HELT uden at gå på kompromis med kvalitet og design.
Boxershortsne og strømperne produceres på de bedste fabrikker, under stærkt opsyn og gennem kvalitetssikring. Ved ikke at betale for over-brandede produkter, kan Easy Underwear tilbyde billige boxersorts og strømper, med en kvalitet i absolut verdensklasse.

Easy Underwear tager den danske mand med tilbage til dengang, hvor undertøj handlede om komfort og kvalitet.
Undertøj er det første manden tager på, og det sidste han tager af. Det er det stykke beklædning, man bærer på kroppen længst - og det bliver til mange timer om dagen. Derfor er det vigtigt, at Easy Underwear kan garantere Dem en høj kvalitet, lavet af gode materialer, uden unødvendige farver og andre forstyrrende elementer.

Hos Easy Underwear er holdningen, at undertøj skal være tidsløst – det skal være lige til at tage op af skuffen.

- No bullshit Sort, hvid & grå.

Easy Underwear giver dig

Danmarks billigste kvalitetsboxershorts og kvalitetsstrømper med hurtig levering, og med mulighed for en fleksibel abonnementsløsning, så De aldrig selv skal ud og købe underbukser og strømper igen. De har nu mulighed for, med en abonnementsløsning fra Easy Underwear, at skræddersy Deres abonnement således, at De selv vælger hvor ofte, hvor mange og i hvilke faver De ønsker deres boxershorts og strømper. 

- Hvem vil ikke have 6 par lækre boxershorts og 10 par strømper til 319,- uden at rejse sig fra sofaen?

Dit valg

Betal dyre penge for boxershorts og strømper med et brand – Eller køb billige boxershorts og strømper hos Easy Underwear, hvor kvaliteten er mindst lige så god.